Welcome to Domains 101 September 2022!

Welcome to Domains 101 September 2022!

It’s the most wonderful time of year here at Reclaim… DoOO 101 time!

Where do I find stuff?

Schedule

We have two days planned:

September 13th (Day 1)

September 14th (Day 2)

Day 1

11:00 – 11:30 am (30 min): Introductions

11:30 – 11:50 am (20 min): Touching Base & System Refresh

12:00 – 12:30 pm (30 min): WordPress Domains Portal

12:30 – 1:00 pm (30 min): Break

1:00 – 1:30 pm (30 min): Looking further into WHMCS

1:40 – 2:15 pm (35 min): Deeper Dive in WHM

2:15 – 2:45 (30 min): How to Talk About Domains

2:45 – 3:00 pm (15 min): Day 1 Wrap-up

Day 2

11:00 – 11:20 am (20 min): Introductions

11:30 am – 12:00 pm (30 min): Common Troubleshooting Tips for Domains

12:00 – 12:30 pm (30 min): Break

12:30 – 1:00 pm (30 min): Long-term Management

1:15 – 1:35 pm (20 min): Q&A / Topics that emerge from Day 1

1:45 – 2:15 pm (30 min): SPLOTs / Site Templates / Q&A

2:30 – 3:00 pm (30 min): Projects Beyond Domains (No LAMP Shade)


Leave a Reply

Your email address will not be published.